Vanavond eerste Nederlander die Main Event WSOP wint?

Zou het dan eindelijk gebeuren vanavond? De eerste Nederlander die het Main Event van de World Series of Poker (WSOP) weet binnen te koppen? Michiel Brummelhuis heeft het geflikt. Hij heeft een stoeltje aan de final table weten te bemachtigen. Om die plek te verkrijgen moesten het grote aantal van 6352 spelers eerst het veld ruimen. Deze spelers kwamen uit maar liefst 83 verschillende landen.

Droom

De World Series of Poker is hét toernooi van alle pokerspelers over de hele wereld. Elke pokerspeler droomt er van om überhaupt ooit eens aan dit toernooi deel te mogen nemen. Daar ontstaat dan vaak de droom om aan deze final table te mogen zitten. Laat staan om de hoofdprijs van ruim 8.3 miljoen Dollar mee naar huis te mogen nemen. De andere acht spelers strijden om nog eens 18.3 miljoen dollar.

Met zijn 11.2 miljoen punten en een zevende plaats uit de negen spelers die over zijn heeft Michiel Brummelhuis niet veel chips in handen. Er zullen dus snel wat munten bij moeten komen. Aangezien met elke eliminatie van een speler het prijzengeld ook aanzienlijk omhoog gaat zou hij er ook voor kunnen kiezen om in het begin rustig aan te doen en de juiste momenten af te wachten.

De negen overgeblevenen

1. JC Tran, 38m
2. Amir Lehavot, 29.7m
3. Marc McLaughlin, 26.52m
4. Jay Farber, 25.975m
5. Ryan Riess, 25.875m
6. Sylvain Loosli, 19.6m
7. Michiel Brummelhuis, 11.275m
8. Mark Newhouse, 7.35m
9. David Benefield, 6.375m

Live stream

De final table begint om 02.00 vannacht onze tijd. ESPN heeft een live stream van het event op de volgende url:

https://www.espnplayer.com/espnplayer/secure/registerform?product=WSOP

Comments

comments

Leave a Reply